Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivi su vikleri?

Policija intervenirala zbog frizure

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da, i to je moguće, zbog frizure jedne žene morala je intervenirati i policija. 'Akcija' policije uslijedila je nakon incidenta s frizurom u jednom novosadskom frizerskom salonu.

Ružica R. iz Gložana u Srbiji ispričala je kako je njezinu frizuru 'upropastila' frizerka jednog novosadskog salona. Policija je morala intervenirati i posvađane stranke uputiti da putem suda rješavaju spor nastao zbog veličine viklera kojima je pravljen minival, piše mtsmondo.com. Vidjevši kako joj izgleda frizura, Ružica je završila u bolnici, gdje je primila injekciju za smirenje, jer, kako kaže, boluje od aritmije srca. Ova Gložanka, nakon što joj je, prema njezinoj procijeni upropaštena kosa, svakoga dana za friziranje daje 400 dinara kako joj kosa ne bi izgledala kao slama, već barem ličila na frizuru kakvu je imala prije nego što je svoju glavu dala u ruke radnice frizerskog salona.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Kraj spekulacijama Sada napokon znamo pravu istinu: Videosnimka bez sumnje pokazala nosi li Donald Trump periku

Premali vikleri

'Vlasnica salona jako se žurila na selo, prepuštajući me jednoj radnici. Djevojci sam rekla kakvu frizuru želim, na što mi je ona odgovorila da nema odgovarajuće viklere, ali da će mi napraviti frizuru s manjim viklerima', ispričala je Ružica te navela da je sve vrijeme bila uvjerena da posao koji je frizerka započela neće dobro završiti. Nakon što je vidjela kako joj izgleda kosa poslije tretmana Ružica je obavijestila vlasnicu salona. Tjedan dana kasnije otišla je u salon i tražila natrag 2.200 dinara koje je dala za frizuru. 'Vlasnica mi je rekla da ponovo sjednem na stolicu da mi poprave frizuru, što sam ja odbila i rekla joj da želim otići u drugi frizerski salon u kojem će se s mojom glavom ponašati kao da imam na njoj kosu, iako je od nje napravljena slama. Moj odgovor je razljutio gazdaricu, nakon čega je pozvala policiju', nastavlja Ružica svoju priču.

'Rekla mi je da sam glupa iako sam članica Mense'

Policijska patrola koja je ubrzo stigla objasnila je posvađanim ženama da svojim ponašanjem remete javni red i mir te da bi spor trebale riješiti podnošenjem tužbe nadležnom sudu. 'Vlasnica salona mi je pred policajcima rekla da sam glupa i da sam seljančura, iako sam članica Mense. To mi nikada nitko u mom životu nije rekao. Nakon izgovorenih uvreda tražila sam knjigu žalbe u koju su mi zabranili da upišem vlastiti dojam, ali sam ga ja ipak zabilježila na latinici, pa tko zna – razumjet će. Na kraju me je optužila da sam umjesto 2.200 dinara, platila sto dinara manje, zbog čega mi ni fiskalni račun nije izdala', kaže Ružica.

Jeste li ikada iz frizerskog salona izašli s neželjenom frizurom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene