Policija pred bolnicom St. Thomas u Londonu
Policija pred bolnicom St. Thomas u Londonu Foto: Afp

Svjedoci su rekli da je policija zbog "sigurnosnog incidenta" blokirala bolnicu koja se nalazi nedaleko od mosta Westminster te nitko ne može u nju ući niti iz nje izaći, a osoblje, svi zavodi i odjeli također su bili pod blokadom.


Naoružani pripadnici policije ušli su u utorak ujutro u londonsku bolnicu St. Thomas i zatvorili most Westminster.

Vezani članci Policija Kako li je uopće vozio? Kod Belišća usred bijela dana napuhao nevjerojatnih 4,9 promila Neredi u Denveru - 2 Ljevičari se u Portlandu sukobili s policijom, u Seattleu porazbijali prozore na institucijama i zapalili američku zastavu

Svjedoci kažu da je policija blokirala bolnicu te nitko ne može u nju ući niti iz nje izaći, a osoblje, svi zavodi i odjeli također su bili pod blokadom.

Prema informacijama zaposlenika koji su ostali unutar zgrade, policija je izašla na teren zbog "sigurnosnog incidenta" u južnom krilu, piše Daily Mail

Guardian javlja kako su bili blokirani i prilazi samoj bolnici.

Ubrzo je policija na Twitteru objavila kako je više nema opasnosti te je počela povlačiti svoje snage nakon što je utvrđeno da riječ o "lažnoj uzbuni". 

Objasnili su da su nešto iza 9 sati primili dojavu o muškarcu koji prijeti u bolnici. Nije bio naoružan, a nakon razgovora s njime stvar se primirila. Ističu i da bolnicu nisu evakuirali, a muškarca nisu uhitili.