Policija pred bolnicom St. Thomas u Londonu
Policija pred bolnicom St. Thomas u Londonu Foto: Afp

Svjedoci su rekli da je policija zbog "sigurnosnog incidenta" blokirala bolnicu koja se nalazi nedaleko od mosta Westminster te nitko ne može u nju ući niti iz nje izaći, a osoblje, svi zavodi i odjeli također su bili pod blokadom.


Naoružani pripadnici policije ušli su u utorak ujutro u londonsku bolnicu St. Thomas i zatvorili most Westminster.

Vezani članci Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Smrt na cesti: Medijski arhivi čuvaju sjećanja na autobuse strave na hrvatskim cestama Policijski pas Policajac uposlio psa kako bi smirio situaciju pa sam postao žrtva

Svjedoci kažu da je policija blokirala bolnicu te nitko ne može u nju ući niti iz nje izaći, a osoblje, svi zavodi i odjeli također su bili pod blokadom.

Prema informacijama zaposlenika koji su ostali unutar zgrade, policija je izašla na teren zbog "sigurnosnog incidenta" u južnom krilu, piše Daily Mail

Guardian javlja kako su bili blokirani i prilazi samoj bolnici.

Ubrzo je policija na Twitteru objavila kako je više nema opasnosti te je počela povlačiti svoje snage nakon što je utvrđeno da riječ o "lažnoj uzbuni". 

Objasnili su da su nešto iza 9 sati primili dojavu o muškarcu koji prijeti u bolnici. Nije bio naoružan, a nakon razgovora s njime stvar se primirila. Ističu i da bolnicu nisu evakuirali, a muškarca nisu uhitili.