Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac prijetio

Policija blokirala bolnicu u središtu Londona zbog "sigurnosnog incidenta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedoci su rekli da je policija zbog "sigurnosnog incidenta" blokirala bolnicu koja se nalazi nedaleko od mosta Westminster te nitko ne može u nju ući niti iz nje izaći, a osoblje, svi zavodi i odjeli također su bili pod blokadom.

Naoružani pripadnici policije ušli su u utorak ujutro u londonsku bolnicu St. Thomas i zatvorili most Westminster.

Pročitajte i ovo Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove'' Nestala Snježana Doničar Zadravec U bolnici Tragičan ishod: Preminula pronađena žena u Međimurju, slijedi sudska obdukcija

Svjedoci kažu da je policija blokirala bolnicu te nitko ne može u nju ući niti iz nje izaći, a osoblje, svi zavodi i odjeli također su bili pod blokadom.

Prema informacijama zaposlenika koji su ostali unutar zgrade, policija je izašla na teren zbog "sigurnosnog incidenta" u južnom krilu, piše Daily Mail

Guardian javlja kako su bili blokirani i prilazi samoj bolnici.

Ubrzo je policija na Twitteru objavila kako je više nema opasnosti te je počela povlačiti svoje snage nakon što je utvrđeno da riječ o "lažnoj uzbuni". 

Objasnili su da su nešto iza 9 sati primili dojavu o muškarcu koji prijeti u bolnici. Nije bio naoružan, a nakon razgovora s njime stvar se primirila. Ističu i da bolnicu nisu evakuirali, a muškarca nisu uhitili. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene