Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je u Beogradu razotkrila lažnog prosjaka koji je od prolaznika molio novac praveći se da je invalid i da nema jedno stopalo.


Snimka trenutka u kojemu je ''pao'' pred policajcima brzo se proširila društvenim mrežama.

Vezani članci Policija, ilustracija Kažnjen zbog nepoštivanja samoizolacije nakon što ga je udarilo drugo vozilo kojim je upravljao pijani 55-godišnjak Očevid, ilustracija Užas u Klisu: Muškarca upucali u glavu i izbacili iz auta, policija ga pronašla bez svijesti. Uhićene su dvije osobe

Policajci su muškarcu u invalidskim kolicima naredili da ustane na što im je odgovorio da ne može i pokazao nogu. No policajci se nisu dali smesti pa su i nastavili inzistirati da ustane.

Shvativši da su ga ''provalili'', nogu je izvukao iz pregrade u kolicima i postalo je sasvim jasno da glumeći lažnu tešku sudbinu pokušava izvući novac od samilosnih sugrađana.

Rekli su mu i da skine hlače, što je i učinio stojeći na dvije zdrave noge. Pritom je ispraznio i džepove te u kolica odložio kutije cigareta i nešto novca. U jednom trenutku na tlo mu je pao i mobitel. Policajcima je rekao im je i da je prijavljen u Pančevu.

Nije poznato je li i kako prevarant kažnjen, piše B92.