Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Za osobne potrebe'

Pokraj Osamina skrovišta pronašli polje marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detalji operacije u kojoj je ubijen Osama bin Laden dolaze iz minute u minutu, a jedna do zanimljivijih jest ta da je u blizini skrovišta pronađeno polje marihuane.

Samo nekoliko metara od kuće u Abotabadu u kojoj se Osama godinama skrivao, između nasada kupusa i krumpira pronađeni su i nasadi marihuane. Šetajući pokraj zida visokog nekoliko metara koji je okruživao imanje pronašao ga je novinar CNN-a Nic Robertson.

Pročitajte i ovo Laboratorij droge u Zagrebu - 2 700 osoba zatražilo pomoć Dnevnik Nove TV otkriva zabrinjavajuće trendove s marihuanom: "Broj konzumenata porastao je za sto posto" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

>> Bin Ladenova supruga: Pet godina nismo izašli iz te sobe

>> Bin Laden je planirao novi napad na SAD na obljetnicu 11. rujna

Po nekim izvorima, pronađena marihuana vrijed oko milijun dolara. Poznato je otprije da je Osama imao problema s bubrezima za što bi mu liječnici, primjerice u nekim državama SAD-a, dozvolili liječenje marihuanom.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene