Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progovorio o vrućoj temi

"Znao sam, ali sam šutio": Kadirov o navodnom ranjavanju Delimhanova

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov Foto: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP
Nakon što se u srijedu proširila vijest da je zapovjednik Adam Delimhanov ubijen ili ranjen u Ukrajini, čečenski vođa Ramzan Kadirov odbacio je te informacije.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov rekao je da je jedan od njegovih visokih zapovjednika Adam Delimhanov živ, demantirajući na taj način izvještaje da je ubijen ili ranjen u Ukrajini.

Delimhanov je na čelu čečenske divizije ruske nacionalne garde i također je zastupnik Državne dume.

Kadirov je na Telegramu u srijedu napisao da je Delimhanov živ i zdrav te da nije čak ni ranjen.

Kadirov je napisao da je od početka znao da je Delimhanov neozlijeđen, ali da je šutio da bi, kako je rekao, osramotio ukrajinske medije koji su izvještavali o navodnoj ozljedi. Ruski televizijski kanal Zvezda u srijedu je objavio da je Delimhanov ranjen u Ukrajini, piše Tass.

Pročitajte i ovo Adam Delimhanov i Ramzan Kadirov Raketni napad Ranjena desna ruka čečenskog vođe: Kadirov se sprda s Ukrajincima, šef Dume otkrio u kakvom je stanju

Pročitajte i ovo Ramzan Kadriov Traži izvanredno stanje u Rusiji "Uskoro ćemo pokazati što znači osveta": Kadirov poručio da su dobili naredbu za početak ofenzive

To je uslijedilo nakon što se na ukrajinskim društvenim mrežama pojavila informacija da je čečenski zapovjednik ubijen u artiljerijskom napadu na jugu Ukrajine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene