Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu mu jedini problem

Pogrešna metoda: Htio je ubiti kukce pa spalio stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stan muškarca iz Orlanda policija je zatekla u groznom stanju. Problem nije bio samo požar kojim se pokušao riješiti kukaca, nego i limenke i smeće.

Nakon što se spasio iz požara u svom stanu, muškarac iz Orlanda policiji je priznao da je pokušavao spaliti kukce koji su okupirali njegov dom i računalo, piše gawker.com.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Kada je požar ugašen, policija je zatekla stan u groznom stanju, a razlog nije bila samo vatra. Smeće i prazne limenke piva pokrivale su većinu poda u dnevnom boravku i kuhinji, a ispunjavali su i spavaću sobu u kojoj je planuo požar.

Poslušajte Raspjevanog Penisa, najglasnije biće na svijetu!

Protiv muškarca neće podizati prijavu jer u požaru nisu optećeni drugi stanovi. On je prebačen u bolnicu zbog udisanja dima, a policija je podnijela zahtjev za njegovu hospitalizaciju jer predstavlja 'opasnost za sebe i druge'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene