Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele više medalja nego ikad

Pogledajte pripreme i odlazak sjevernokorejskih olimpijaca za London

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejski olimpijski tim poletio je iz Pjongjanga prema Londonu. Njih 51 se kvalificiralo za Olimpijske igre, izvijestili su sjevernokorejski mediji.

Pri odlasku sjevernokorejski olimpijci nisu davali izjave za medije, već su nakon postrojavanja u vrstu na aerodromu, ušli u avion te poletjeli prema Londonu, preko Pekinga.

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru? Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije"

Kad bi trebali stići u London još se ne zna, no njihova ženska nogometna reprezentacija već je u subotu otišla iz Pjongjanga.

Sjevernokorejski olimpijci borit će se za odličja u ženskom nogometu, maratonu, stolnom tenisu, Judu, hrvanju, dizanju utega, pucanju, streličarstvu, sinkroniziranom plivanju, ženskom boksu i skoku u vodu.

Cilj sjevernokorejskog olimpijskog tima jest osvojiti najviše medalja dosad.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene