Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Planirane prije krize

Počele vojne vježbe u vodama nasuprot Krima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vježbe mornarica SAD-a, Bugarske i Rumunjske su počele dan kasnije nego što je predviđeno nakon što su u utorka odgođene zbog loših vremenskih uvjeta.

Zajedničke pomorske vježbe mornarica SAD-a, Bugarske i Rumunjske u Crnom moru počele su u srijedu u vodama nasuprot poluotoka Krima, gdje su ruske vojne skupine preuzele kontrolu od ukrajinskih vlasti.

Pročitajte i ovo Bjeloruska vojska Pogoršani odnosi sa Zapadom Ruski saveznik zvecka oružjem pored granice s EU: "Pripremamo se za uvođenje izvanrednog stanja" Vladimir Putin smijenio zapovjednika ruske mornarice Velika promjena Putin se nakon gubitaka odlučio na zaokret: Smijenio ključnog čovjeka Crnomorske flote

Vježbe su počele dan kasnije nego što je predviđeno nakon što su u utorka odgođene zbog loših vremenskih uvjeta.

Parlament Krima usvojio deklaraciju o neovisnosti

SAD je istaknuo da su te vojne vježbe planirane prije ukrajinske krize, ali da također predstavljaju znak potpore članicama NATO-a koje strahuju da ako je Rusija spremna intervenirati u Ukrajini da bi one mogle biti sljedeće.

Američki razarač USS Truxtun sudjeluje u vježbama s tri rumunjska i tri bugarska ratna broda u Crnom moru preko puta ukrajinskog poluotoka Krima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene