Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muke indijskog farmera

Plaćenici nisu uspjeli ubiti suprugu pa se ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što plaćene ubojice nisu uspjele ubiti suprugu indijskog farmera koje je on naručio, a žena slučaj prijavila policiji, farmer je izvršio samoubojstvo.

U bizarnom incidentu, 30-godišnji se muškarac ubio nakon što tri plaćene ubojice koje je unajmio za ubojstvo njegove supruge Ashe, nisu uspjeli, piše Times of India. Naresh Tyagi, farmer u indijskom selu Bhanera oženio se Ashom prije pet godina. Par ima dvogodišnjeg sina. Prema susjedima i rođacima bili su sretni i nitko nije znao da su imnali probleme. Međutim, u selu se pričalo da Tyagi ima ljubavnicu. Prošli je mjesec platio tri ubojice da ubiju njegovu suprugu. 22. veljače, Ashi je rekao da je vozi u distrikt Muzaffarnagar kod rođaka. U istom autobusu putovali su i plaćenici koji su se pretvarali da idu u isto mjesto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mali predatori Znanstvenici tvrde: Mačke bi nas vjerojatno pobile kada bi to mogle Slika nije dostupna Traume i tragovi iz djetinjstva PSIHOLOG PRUŽIO DRUGI POGLED 'Ubojice nisu zli ljudi'

Kada su izašli na postaji u Khatoli, Tyagi je Ashi rekao da ga pričeka dok on obavi nuždu u wc-u. Ubrzo su joj prišli ubojice i misleći da su je zadavili, ostavili je. Ali Asha je preživjela pokušaj ubojstva i vratila se u selo, gdje je podnijela tužbu protiv supruga i ubojica. Ubojice su uhićene, ali suprug je bio pobjegao. Policija ga je mrtvog pronašla u polju blizini sela. Pokraj njega je bilo oružje kojim si je sam oduzeo život.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene