Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio šestero ljudi

Masakr u Srbiji: Ubijao je dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći bježali iz kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šefer je dan nakon vjenčanja otišao u Orom, gdje žive roditelji njegove bivše supruge te ih oboje usmrtio iz lovačke puške. Zatim se zaputio u selo Martonoš, gdje je ubio snahu Nataliju, njezine roditelje te svoju bivšu ženu.

Zbog nezadovoljstva odabranicom sinova srca, 55-godišnji Rade Šefer u nedjelju rano ujutro kod Subotice iz lovačke puške ubio je snahu Nataliju Bajtai, njezine roditelje te svoju bivšu ženu, bivšeg tasta i punicu. Kada je Šefer nasrnuo na tetku mlade Natalije, napao ga je njezin suprug, Francuz Emmanuel Danjon, koji ga je udario stolicom.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Kada je Rade Šefer ranio Emmanuelovu suprugu u rame, Emmanuel je stolicom nasrnuo na njega. Ubojica koji je do tada ubio šestero ljudi, od siline udarca pao je i preminuo na licu mjesta. Točan uzrok smrti bit će poznat po završetku istrage.

Masakr nakon svadbe: Svekar ubio mladu, njezine roditelje, svoju suprugu...

Sin Vlastimir je spavao i nije znao što se događa

Prema navodima Blica, Šefer je, prije nego što je počinio zločin u Martonošu, dan nakon vjenčanja, tijekom kojeg je cijeli dan pio alkohol, otišao u Orom, gdje žive roditelji njegove bivše supruge te ih oboje usmrtio iz lovačke puške.

Zatim se zaputio u selo Martonoš, udaljeno 33 kilometra, te ubio snahu Nataliju (25), njezine roditelje i svoju bivšu ženu.

Ispred kuće Bajtai ekipa Blica zatekla je i strica ubijene Natalije, brata ubijenog Šandora, koji je vidno potresen jedva uspio prozboriti nekoliko reči.

"Ne znam zašto je ovo napravio. Svadba je bila vesela sve dok nije pretukao ženu i dok ga policija nije privela", rekao je Petar Bajtai.

Rade Šefer se prošle godine razveo od supruge Roze (47) te je nju navodno krivio da je sinu Vlastimiru našla mladu koja mu se nije svidjela.

Prijatelji Vlastimira Šefera i Natalije Bajtai za Blic su kazali kako je ljubav između njih dvoje bila velika. U vezi su bili od 2012. godine, a zaručili su se prije godinu dana.

"Željeli su polako pripremati svadbu i nisu žurili. Vjenčali su se u subotu. Bila je to velika ljubav koju smo u nedjelju trebali proslaviti na najljepši mogući način", rekao je jedan od gostiju.

Mladi par navodno je zajednički život trebao nastaviti u Francuskoj gdje je ubijena Natalija radila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene