Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla i policija

VIDEO Pijana putnica napravila kaos u avionu: Zbog nje avion je morao prisilno sletjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijana žena uhićena je u punom avionu koji je putovao iz engleske zračne luke Gatwick prema Madeiri, portugalskom otoku u Atlantskom oceanu. Naime, avion je zbog nje bio prisiljen skrenuti s puta i sletjeti u Lisabon.

Putnici koji su avionom letjeli iz engleskog aerodroma Gatwick snimili su uhićenje pijane žene zbog koje je avion bio prisiljen skrenuti s puta prema Madeiri i sletjeti u Lisabon. Uhićena je jer je prijetila i napadala posadu i putnike.

Avion je poletio oko 17:30 po lokalnom i do portugalskog otoku u Atlantskom oceanu trebao je stići oko 21:30, ali je sletio u Lisabon oko 20:00. Portugalski putnik ondje je, dok je avion još bio na pisti, razgovarao s lokalnim medijem s portugalskog otoka.

"Skrenuli smo do Lisabona jer je pijana putnica počela napadati druge putnike. Također je napala i posadu", rekao je, izvijestio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tri mjeseca od smrti Uočene su određene nepravilnosti, ali...: Ministar Beroš tvrdi da zdravstveni sustav u slučaju smrti novinara Vladimira Matijanića nije pogriješio

Pročitajte i ovo Fortenova grupa - 2 Otkupljeno 43,4 posto Nižu se reakcije na prodaju udjela u Fortenovi, Hrebak: "Možda je cilj bio izazvati nered. Takav kapital nije dobrodošao u Hrvatsku"

Dodao je da im je, nakon što je policija ušla u avion, rečeno da se očekuje da će iz glavnog grada Portugala poletjeti oko ponoći.

"To znači da ćemo na odredište stići sa šest sati kašnjenja", rekao je putnik.

Putovali su mađarskom niskobudžetnom kompanijom Wizz Air koja prometuje s 10 aerodroma u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Portugalske dnevne novine Correio da Manha objavile su da su probleme uzrokovala dva pijana putnika i da su oba uhićena, ali još nema službene potvrde ni komentara aviokompanije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene