Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predivna gesta

Pedesetak vitezova pohitalo spasiti curu koja se htjela baciti zbog nesretne ljubavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očajna je djevojka zahvaljujući fantastičnoj reakciji mladića počela odgađati skok, a kupljeno je vrijeme omogućilo jednom od profesora da dođe do nje i odvuče je na sigurno.

Pedesetak studenata iz Yinchuana, koji su prije nekoliko dana na krovu sveučilišta ugledali kolegicu spremnu skončati zbog nesretne ljubavi, izveli su svake hvale vrijednu gestu zbog koje je djevojka slomljenog srca i danas živa.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Slika nije dostupna Ludo zaljubljen Prevalio je pola svijeta da je vidi, čekao ju je 10 dana u zračnoj luci na klupici, ali ona nije došla

Naime, jednom nakon što su je opazili, mladići su brže-bolje dotrčali ispred zgrade s razvijenim plahtama, te su k tome iz sveg grla stali vikati da je vole i da žele biti njezini nove ljubavi

Nesretna je djevojka zahvaljujući fantastičnoj reakciji počela odgađati skok s 13. kata, a kupljeno je vrijeme omogućilo jednom od hrabrih profesora da dođe do nje i odvuče je na sigurno.

Njihov je potez u međuvremenu zaslužio silne hvalospjeve na društvenim mrežama i tamošnjim televizijskim postajama jer, nažalost, živimo u vremenima kada bi pojedini tek izvadili mobitele da zabilježe tragediju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene