Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska priča

Šok nakon 49 godina: Hrvatica iz SAD-a otkrila da njezin sin nije njezin!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo filmska priča dolazi iz SAD-a. Chesteru i Dori Fronczak oteto je dijete iz rodilišta prije gotovo 50 godina. Godinu dana kasnije dijete je pronađeno. Zove se Paul i sad ima vlastitu obitelj, no otkriće do kojeg je nedavno došao potpuno ga je zapanjilo.

Paula Fronczaka su kao novorođenče 1964. godine istrgnuli iz majčinih ruku u jednoj čikaškoj bolnici. Godinu dana kasnije dječak je pronađen i vraćen roditeljima. Bar se tada mislilo da je vraćen roditeljima.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Sada, gotovo 50 godina kasnije, Paul je saznao da s ljudima kojima je 1965. godine vraćen uopće nije u krvnom srodstvu, piše Daily Mail.

Paul kaže kako mu je neki unutarnji glas govorio da nešto nije u redu te je odlučio napraviti DNK test. Test je pokazao da nije u srodstvu s ljudima koje je cijeli život nazivao roditeljima - Chesterom i Dorom Fronczak, inače Amerikanki hrvatskog podrijetla. Preostalo mu je da roditeljima, koji su sad već ljudi u 80-ima, objasni što je saznao.

>> Jezive dječje izjave roditeljima

'Rezultati DNK analize pokazali su da nisam vaš biološki sin, nisam ona beba koja va, je oteta iz ruku 24. travnja 1964. godine. To znači da je Paul Joseph Fronczak još uvijek ovdje negdje i da ne zna tko je. Isto tako, to znači da vi ne znate tko sam ja, koliko godina imam niti moje porijeklo', napisao je roditeljima u e-mailu.

Inače, Paula je otela žena prerušena u medicinsku sestru. Njegovoj majci je rekla da treba obaviti neke pretrage, potom je nestala s djetetom. Paul je pronađen godinu dana kasnije u kolicima na ulici u Newarku. Policija je pronađenu bebu usporedila s Paulom samo prema jednoj fotografiji, odnosno po obliku ušiju nestale i pronađene bebe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene