Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Paris Hilton kupuje listiće Superenalotta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 95 milijuna eura jackpota talijanskog Superenalotta primamljivo je i za bogataše, kao što su Paris Hilton ili Dasha Zhukova, buduća supruga ruskog bogataša Romana Abramovicha vlasnika nogometnog kluba Chelsea.

I njih dvije kupuju listiće s brojevima u nadi da će pogoditi 'šesticu' i povećati svoje bogatstvo za još 95 milijuna eura. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Glumac nevoljko priznao Paris Hilton postala inspiracija za filmskog superjunaka Greena Horneta Slika nije dostupna Donosi Ivana Nanut: Holivudske zvijezde koje su prošle kroz Red Carpet

Nakon što ni 126. izvlačenje brojeva u subotu uvečer nije donijelo pobjednika, za izvlačenje u utorak uvečer jackpot je narastao na rekordnih 94,8 milijuna eura. Za subotnje izvlačenje su Paris Hilton i Dasha Zhukova igrale više stotina listića, kako je objavila revija Metropolitan Post. 

Paris Hilton je već ranije kupovala listiće talijanskog Superenalotta kada je jackpot iznosio 46 milijuna eura.

Američka bogatašica Paris Hilton je u Italiji, ovog ljeta, lansirala svoju kolekciju odjeće Clothing Line, te je tada kupila 100 listića, a svojim je prijateljima u Rimu i Milanu dala u zadaću da kupe više od 1.000 već ispunjenih listića s kombinacijama. 

Slično je postupila i Dasha Zhukova, koja je preko svojih suradnika u Italiji koji promimiču njezinu kolekciju Kova & T, naručila 500 listića. 

Dasha je praznovjerna, odnosno zatražila da se listići kupe na prodajnim mjestima pri svim željezničkim postajama i zrakoplovnim lukama u Italiji, jer je nedavno u Rusiji veliki iznos igre na sreću dobila osoba koja je kupila listić na željezničkoj postaji u San Peterburgu.

Na pitanje zašto ima potrebu kupovati listiće lutrije, Paris Hilton je odgovorila kako 'biti bogati nije grijeh, kao što nije grijeh pokušati biti još bogatiji', ali bi od eventualne pobjede dala 'samo' 10% u dobrotvorne svrhe.

U lovu na šesticu Superenalotta sudjeluju i Hrvati kupujući listiće uglavnom u Trstu, kao što Francuzi dolaze igrati u Ventimiglia.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene