Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Engleska-Hrvatska

Nakon utakmice ozlijeđeno šest policajaca i trojica navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest policajaca i trojica navijača Hrvatske ozlijeđeni su u sukobima koje su sinoć izazvali huligani na više lokacija u zapadnome dijelu Mostara nedugo nakon završetka nogometne utakmice Engleska - Hrvatska 5:1, potvrđeno je iz policije.

'Epilog sinoćnjih izgreda je šest ozljeđenih policajaca, od kojih je jedan zadobio teže ozljede, tri izgrednika su povrijeđena i njima je ukazana liječnička pomoć. Policija je ukupno privela osam osoba koje su činile izgrede, od kojih su trojica maloljetnici', rekao je za glasnogovornik uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak. Dodao je kako je teže ozlijeđeni policajac slomio prst.

Pročitajte i ovo Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri... Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari"

30 huligana napalo policiju

Bošnjak je pojasnio kako su izgredi počeli oko 22,50 sati u središtu grada kada je skupina od 30 huligana napala policiju kamenjem, stolicama, bocama i drugim predmetima. Policija je intervencijom razbila skupinu navijača koji su u drugom dijelu grada nastavili razbijati izloge, automobile i pročelja poslovnih zgrada. U tom trenutku policija je uporabila suzavac, a izgredi su okončani oko ponoći. Policija će tijekom dana protiv izgrednika podnijeti prijave nadležnim tužiteljstvima.

Tijekom noći nije bilo sukoba između hrvatskih i bošnjačkih navijača nakon susreta nogometnih vrsta BiH i Turske u Zenici, jer je policija sprječavala prijelaz iz jednoga u drugi dio grada. Tijekom dana očekuje se da građani prijave štete koje su vidljive u nekoliko dijelova grada. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene