Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da je nevina

Ovo su njeni posljednji sati...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona od prvog dana tvrdi da je nevina, ali sud joj je jučer odbio i zadnju žalbu...

Devet osoba danas se nalazi u izolacijskoj ćeliji jednog indonezijskog zatvora gdje čekaju izvršenje smrtne kazne pred streljačkim vodom. Indonezijske vlasti obavijestile su ih da nema više nade za pomilovanjem. Radi se o devet osoba osuđenim za trgovinu drogom.

Pročitajte i ovo Žena u liftu Pronašli je nakon tri dana VIDEO Strava u zračnoj luci: Žena u liftu napravila kobnu pogrešku Ilustracija preplavio crno tržište Alarm zbog droge jače i od heroina: Ubojita dva do tri miligrama, teško ga je dozirati...

Među njima je i Filipinka Mary Jane Veloso. Mary Jane osuđena je na smrt zbog šverca 2,6 kg heroina u Indoneziju. Ona od početka tvrdi da je nevina te da je žrtva namještaljke. Kaže kako ju je kuma nagovorila da ode u Indoneziju nakon što je u Maleziji izgubila posao te ju je netko dobio na prevaru ne bi li ona u zemlju unijela drogu.

Objesili 10 osuđenika na smrt - najviše pogubljenja u jednom danu

Čim je osuđena na smrt diljem svijeta počela se potpisivati peticija za njeno pomilovanje budući da mnogi smatraju kako je nevina i kako je zapravo ona žrtva trgovine ljudima.

Indonezijska vlada jučer joj je odbila i posljednju žalbu. Pred streljački vod stat će u večernjim satima po lokalnom vremenu.

Osim Mary Jane streljački vod dana će pogubiti i četiri Nigerijca, dva Australca, jednog Indonežanina i jednog Brazilca.

Njihove obitelji stigle su u zatvor kako bi iskoristili posljednju priliku da ih vide. Viđeni su i kombiji koji su u zatvor doveli ljesove prekrivene satenom, javlja Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene