Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Ovaj čovjek pao je naglavačke s 20 metara i odšetao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na glazbenom festivalu u Sydneyju dogodio se incident, koji se samo pukom srećom nije pretvorio u tragediju.

Hektor Wrotniak zajedno s tisućama posjetitelja Creamfields Music Festivala u Sydneyju, uživao je u glazbi, ali se onda odlučio popeti na konstrukciju visine 20 metara pored pozornice.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija Poplave u Australiji Pitke vode sve manje VIDEO Iznenadne poplave izazvale kaos: Krokodili plivaju ulicama, avioni pod vodom

Šokirani posjetitelji promatrali su što to izvodi, no Wrotniak se nije dao smesti. popeo se na vrh konstrukcije i počeo mahati majicom, no u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i strovalio se prema tlu.

Prvotno odobravanje iz publike pretvorilo se u povike užasa, no Wrotniak je imao još iznenađenja za ionako šokiranu publiku. Pridigao se i zapravo nije pretrpio nikakvu ozbiljnu ozljedu.

Iako je brzo nakon toga prebačen u bolnicu na pregled, odlučio je nakon njega vratiti se na festival. Tamo su ga dočekali novinari. "Hvala Bogu... Hvala dragom Bogu... Izgubio sam ravnotežu, a tad sam se samo nadao kako ću se uspjeti uhvatiti za nešto. Mislim da je to vrlo dobar primjer što ne raditi na festivalima", rekao je za news.com.au Wrotniak.

Reći da je imao sreće, bilo bi jednostavno premalo. Pogledajte snimku, no upozoravamo kako je njegov pad na tlo uznemirujući.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene