Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogli dobri ljudi

Ova je fotografija dirnula mnoge...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dave Thomas je svojom ljubavi prema psu dirnuo mnoge diljem Amerike koji su mu odlučili i pomoći.

Dave Thomas iz Kalifornije je morao na nekoliko dana otići u zatvor zbog toga što je počinio prometni prekršaj. Njegovog ljubimca, psa Buzza, morali su odvesti u gradsko sklonište. No, Thomas po izlasku iz zatvora nije mogao platiti 400 dolara kako bi svog ljubimca dobio natrag, piše Huffington Post.

U trenutku kada je Thomas posjetio svog ljubimca, u skloništu sa našla i Maria Sanchez koja je fotografirala dirljivi prizor u kojem je on sjedio ispred kaveza, plakao i svog psa držao za šapu. Fotografiju je odmah objavila na Facebooku pa su mnogi odlučili pomoći.

Budući da Thomas nije ostavio svoj telefonski broj, Sanchez je morala nekako doći do njega pa je po četvrti zalijepila letke s molbom za pomoć. U međuvremenu, svota prikupljena za Buzza se popela na 2.000 dolara. Thomasa je našla jedna televizijska postaja koja mu je i javila da će već idući dan biti sa svojim ljubimcem.

Odjednom obrat


No, priča nije završila s povratkom Buzza Thomasu. Naime, Dave i njegova supruga su se dan poslije požalili jednoj televizijskoj postaji da je Sanchez zadržala ostatak novca od donacija za sebe te da mu ga ne želi dati. S druge strane, Sanchez tvrdi da je htjela da se plate još neke Thomasove kazne ili računi, ali da mu nije htjela dati gotovinu, piše Examiner.

'Htjela sam biti sigurna da će se taj novac odgovorno potrošit', kazala je te poručila ljudima da, ako to žele, novac uplaćuju Thomasu osobno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Milijuni gledali potpunu pomrčinu Sunca milijuni gledali u nebo VELIKA GALERIJA Spektakularna potpuna pomrčina Sunca: "Jedan od najemotivnijih događaja koje čovjek može doživjeti"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene