Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka policija otkrila je da iza internetskog oglasa kojim se na prodaju nudi 4-godišnjak stoji tinejdžer kojem je bilo dosadno.


Policijski poručnik Corey Coone rekao je da su primili dojavu o oglasu kojim je na prodaju na internetskoj stranici Craiglist ponuđen dječak Gavin, a da se ponuđač predstavio kao dječakov otac. 'Ne pravi puno problema, ali kad je nemiran samo plače satima. Obično ga stavim u ormar dok ne prestane i to u većini slučajeva djeluje', piše u tekstu oglasa. Dječak je 'divan ali ga ne mogu dalje uzdržavati', stoji u tekstu.

Policija je potragom došla do 17-godišnjaka koji je priznao da mu je bilo dosadno pa je na internetu našao sliku dječaka i dao oglas jer je mislio da je to smiješno. Tinejdžer je napisao pismo u kojem se ispričava roditeljima dječaka čiju je fotografiju stavio na internet, a policija razmatra hoće li protiv njega podnijeti prijavu zbog krađe identiteta. (HIna)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju