Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Pakleni plan islamista

Otkriven plan IS-a za širenje Kalifata: Uključuje i Putina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na domaćem terenu, Islamska država bi provodila eugenske programe; inferiorne ljude bi spriječila da imaju djecu dok bise superiorni trebali što više razmnožavati.

Otkriven je plan Islamske države prema kojem bi preko Rusije došli do iranske nuklearne tehnologije, a u zamjenu bi joj dali pristup naftnim poljima u iračkoj pokrajini Anbar. Osim nuklearne tehnologije, od Moskve bi islamisti tražili i da prekine veze sa sirijskim predsjednikom Basharom al Assadom kao i da stvore savez sa sunitskim državama arapskog poluotoka koje bi pomogle IS-u u sukobima sa Sirijom i Iranom, piše Russia Today.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Dokument u 70 točaka objavio je Sundey Times, a vjeruje se da ga je napisao Abdullah Ahmed Meshedani, jedan od šest članova tajnog ratnog kabineta Islamske države.

Plan Islamske države za stvaranjem Kalifata zaplijenile su iračke specijalne snage tijekom racije u kući starijeg člana IS-a u ožujku ove godine. Zapadne obaviještajne službe potvrdile su njegovu autentičnost.

Zanimljiva je još jedna točka u planu a to je izgradnja kanala preko Ujedinjenih Arapskih Emirata 'kao što je Panamski kanal u američkim rukama' što bi omogućilo tankerima da putuju i do Perzijskog zaljeva zaobilazeći Hormuški tjesnac koji kontrolira Iran.

FOTO Vijori se crna zastava IS-a: Džihadisti opet osvajaju!

U dokumentu se predlaže i udar na iransku industriju kavijara, a predlaže se i da se na tržište tepiha ubace afganistanski proizvodi kako bi uništili iranske konkurente. Spominje se i plan izgradnje pomorskih baza na otocima od Jemena do Komorija.

Na domaćem terenu, Islamska država isplanirala je svojevrstan program etničkog čišćenja, odnosno eugenske programe za poboljšanje i kontrolu ljudske vrste i to tako bi se trebalo spriječiti inferiorne ljude da imaju djecu i poticati superiorne da se što više razmnožavaju.

Dugoročno, IS želi da suniti iz Pakistana i Sirije migriraju u zemlje s mješovitom sunitsko-šijitskom populacijom i da se ožene rano i imaju puno djece kako bi postali jezgra kada dođe vrijeme za kampanju istrebljenja svih šijita.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene