Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog kazne za prebrzu vožnju

Osvetio se policiji kupivši njihovu domenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kazne za prebrzu vožnju, Brian McCrary iz Bluff Cityja u američkoj saveznoj državi Tennessee, naljutio se i odlučio se osvetiti policiji. Kupio je domenu njihovih internetskih stranica, nakon što je primijetio kako joj ističe rok zakupa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Scene kao iz filma Bračni par pobjegao iz doma umirovljenika koristeći Morseovu abecedu, muž upamtio kod elektroničke tipkovnice Krokodil, ilustracija (Foto: Getty) Meth-gatori u SAD-u Policija upozorila građane: "Nemojte ispirati lijekove i drogu kroz WC školjku, u kanalizaciji stvaramo krokodile – ovisnike"

McCraryja je u prebrzoj vožnji uhvatila policijska kamera, postavljena na autocesti, a on se odlučio žaliti policiji Bluff Cityja, putem upita na njihovim internetskim stranicama. Njegova kazna iznosila je 90 dolara, no on je uočio zanimljivost nakon posjete stranicama lokalne policije. Njihova domena je bila pred istekom pa ju je odlučio kupiti, čekajući na svoju priliku nekoliko tjedana.

'Uistinu sam pomislio kako će ju grad opet zakupiti. Ostao sam iznenađen kad sam shvatio da to nisu učinili', objasnio je McCrary. Nakon toga obratio se registru domena GoDaddy.com i otkupio domenu www.bluffcitypd.com za 80 dolara. Od 22. svibnja, on svoju novu akviziciju koristi za objavljivanje priča o policijskim kamerama za snimanje prebrze vožnje, s ciljem da se one uklone s prometnica.

Dok lokalni mediji nisu objavili priču o ovom neobičnom otkupu, McCrary je imao 1000 ulaza na svoju novu stranicu, no nakon medijske eksponiranosti, dnevni posjeti narasli su 90 puta. 'To je fenomenalno!', ushićeno je zaključio McCrary. Najžalosnije jest to da policija nije niti znala da je izgubila domenu, dok im na vrata nisu pokucali novinari.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene