Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nestanka struje skijaši na Kopaoniku zapeli su na pola sata u žičarama.


Tristotinjak skijaša jučer je na posla sata ostalo zarobljeno u žičarama srbijanskog Kopaonika. Temperatura se spustila ispod ništice, a razlog incidenta bio je nestanak struje.

Vezani članci Staford, ilustracija (Foto: Getty Images) Staford bez uzice uletio u školu, djeca u panici gledala kako ga odrasli hvataju. Ravnatelj skinuo remen s hlača i uhvatio ga lasom... Burning man kolo (Foto: Screenshot) Balkanci opleli kolo nasred pustinje na jednom od najpoznatijih svjetskih festivala

'Supruga i ja smo bili točno na pola puta, na visini od desetak metara, kad je žičara stala. Visiš nad zemljom, hladno je, vjetar ljulja one košare, uopće nam nije bilo svejedno. Srećom, sve je završilo relativno brzo i nitko nije ozlijeđen', rekao je jedan od skijaša za Kurir.

Hoće li zbog gospodarske krize Hrvati odustati od skijanja?

Struja je, kažu u 'Skijalištima Srbije', nestala zbog problema u 'Elektrodistribuciji', a s Kopaonika su poduzeli sve potrebne mjere te da su svi skijaši u roku 25 spušteni na sigurno.

Svim skijašima skijalište je ponudilo odabir jedne od tri opcije -povrat novca, dan besplatnog skijanja ili besplatnu adrenalinsku vožnju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook