Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posmrtni ostaci newyorkške učiteljice koja je nestala prije gotovo 28 godina nađeni su sakriveni u lažnom podrumskom zidu u kući gdje je živjela sa svojim suprugom, priopćila je policija.


Joann Nichols je imala 55 godina kada je njezin suprug James prijavio njezin nestanak 1985. godine policiji u Poughkeepsieu u New Yorku. On je umro prirodnom smrću u prosincu prošle godine.

Posmrtni ostaci su otkriveni prilikom raščišćavanja njihove kuće u Poughkeepsieu, stotinjak kilometara sjeverno od New Yorka, a identificirali su je pomoću zubnog kartona.

Vezani članci Blaženka Divjak Ministrica Divjak o putovanju ravnatelja srednjih škola u New York: "Ako je točno što se piše, to je nedopustivo!" Millie Bobby Brown U Hollywood je ušla kao neodoljiva djevojčica, ali danas...: "Zašto želi izgledati kao 30-godišnjakinja?"

>> Mrtve bebe pronađene u zamrzivaču u supermarketu

James Nichols je rekao detektivima da je posljednji put vidio svoju ženu kada je odlazio na posao u IBM u prosincu 1985.

Mrtvo tijelo bilo je zamotano u plahtu i plastičnu vreću, zavezano konopcem i stavljeno u plastičnu kutiju koja je pronađena u lažnom zidu, izjavila je patologinja Kari Reiber.

Autopsija je pokazala da se radi u ubojstvu i da je Joann dobila snažan udarac u glavu od kojeg je preminula.

Policija navodi da je nakon njezina nestanka suprug bio na popisu osumnjičenih. Par je imao jedno dijete koje se utopilo u dobi od 25 godina, tri godine prije nego je Joann nestala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook