Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijelio lijekove na seksualnim zabavama

Hrvatski liječnik u SAD-u ide u zatvor na 10 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dr. Mladen Antolić, liječnik iz Orlanda hrvatskog porijekla, zbog seksualnih zabava s pacijenticama na kojima je dijelio drogu i lijekove, iza rešetaka će provesti deset godina.

Dr. Mladen Antolić, uhićen u listopadu 2010. godine, priznao je krivnju, a to je bio dio pogodbe koja uključuje 10 godina zatvorske kazne. Da nije priznao krivnju, dobio bi 100 godina zatvora. Optužen je da je prepisivao lijekove, većinom tablete protiv bolova, koje je kasnije davao pacijentima za koje je organizirao seksualne zabave u svom domu u Hunter Creeku.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 4 Udruge pacijenata i proizvođači Hrvatskoj prijeti nestašica lijekova: "Među najgorima smo po inovativnim terapijama, a stanje će se i pogoršati" Slika nije dostupna Farmaceutski div se nagodio USKOK od američkog pravosuđa zatražio spise u slučaju Pfizer

Američki mediji izvijestili su kako je dr. Antolić vodio privatnu kliniku iz koje bi pozivao pacijentice na kućne zabave u kojima se konzumirala droga. Seks pacijentica je snimao i fotografirao.U njegovom su domu otkriveni deseci tisuća dolara gotovine, popis legalnih i ilegalnih lijekova, te kokain, izvijestili su istražitelji.

>> Strašno: Liječnik silovao pacijenticu dok je bila pod anestezijom!

Neki njegovi pacijenti rekli su istražiteljima da su postali ovisni o drogama zbog zabava koje su pohađali kod liječnika.Antolić je također optužen za velike količine novca zarađenog od droge pohranjenog na offshore račune i korištenje ureda liječnika kako bi preko njega došao do lijekova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene