Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna stravična priča:

Opirala se silovanju, pa je ubili pred djecom i suprugom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se opirala grupnom silovanju, jedna je žena u Indiji ubijena pred svojom djecom i suprugom.

Pobunjenici su ubili ženu na sjeveroistoku Indije, nakon što se snažno opirala njihovom pokušaju da je grupno siluju, priopćila je policija, piše Hindustan Times.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti"

Policija je rekla da je 35-godišnja majka četvero djece bila kod kuće u selu na području indijske države Meghalaya, kada je u nju upala milicija odmetnute vojske nacionalnog spasa Garo.

Silovali tinejdžerice i bacili ih na drvo manga

Njezinog supruga i djecu istjerali su iz kuće i zaključali se s njom unutra. 'Žena je ubijena nakon što se opirala njihovom pokušaju da je siluju', rekao je šef lokalne policije Lakardor Syiem, dodajući da su pobunjenici bili naoružani automatskim puškama, rekao je Syiem.

Nacionalna vojska oslobođenja Garo jedna je od pet plemenskih skupina koje se i silovanjima bore za odvajanje 'Garolanda', iz države Meghalaye.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene