Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što ju nije uspio prodati, muškarac iz Detroita svoju kuću odlučio je zamijeniti.


Vlasnik kuće u Detroitu nedavno je odlučio prodati svoju kuću, a kada mu to nije pošlo za rukom odlučio se za zamjenu. Trenutno kuću nudi za novi iPhone 6. Ako ne dobije posljednji iPhone spreman je pristati na iPad s memorijom od 32 gigabajta ili Android.

Vezani članci Slika nije dostupna 'U Hrvatskoj je neposjedovanje vlastite nekretnine sinonim životnog neuspjeha' Slika nije dostupna Možete li si priuštiti ovaj luksuz? Vila je na prodaju!

Ljudi su počeli uništavati Appleove telefone po trgovinama!

Razumljivo, kuća s tri spavaće sobe nije u naboljem stanju. Susjedi čvrsto vjeruju da je treba srušiti, piše Oddity Central.

Početna cijena kuće bila je 5000 dolara, ali kako nije bilo zainteresiranih kupaca sada iznosi 3000 dolara ili - iPhone 6.

Agent za nekretnine Larry Else u klijentovo ime rekao je da se čini da želi Plus verziju novog uređaja, ali da je spreman pregovarati.

A postoje oni kojima se ponuda sviđa. Međutim, dobro je znati još jedan detalj. Tko kupi kuću morao bi platiti i porez koji iznosi 6000 dolara ili više. No, Else tvrdi da je i o tome moguće pregovarati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook