Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašni zločini se ponavljaju

Objesili još jednu djevojku, drugu grupno silovali policajci?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva nova zločina na ženama ponovo su jučer zgrozila Indiju. Još jedna maloljetna djevojka pronađena je obješena na drvetu dok su drugu navodno silovali policajci.

Pretpostavlja se da je djevojka najprije silovana, a potom obješena na drvo u državi Uttar Pradesh. Nekoliko sati ranije druga žena prijavila je da su je silovala četvorica policajaca tijekom ispitivanja u policijskoj postaji, javlja Telegraph.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

Silovali tinejdžerice i bacili ih na drvo manga

'Uhitili smo jednog inspektora i pokrenuli potjeru za još trojicom policajaca koji su sudjelovali u zločinu', kazao je glasnogovornik državne policije.

Najnoviji zločini dolaze dva tjedna nakon što su u Narendra Modi grupno silovane i potom obješene dvije rođake u dobi od 12 i 14 godina. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene