Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

I policijci

Silovali tinejdžerice i bacili ih na drvo manga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za skupinom muškaraca optuženih za grupno silovanje ubojstvo dvije tinejdžerice te ostavljanje njihovih tijela na drvetu manga.

Policajci u indijskoj državi Utar Pradešu izvijestili su da su napadnute tinejdžerice ubijene, a njihova tijela odbačena su na drvo manga.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

Rođaci dvije djevojke, u dobi od 14 i 15 godina, žalili su se da je policija odbila registrirati slučaj, a dva policajca vjerojatno su i sudjelovala u slučaju, piše Independent.

Rodbina policiji nije željela dopustiti da uklone tijela s drveta manga, ali su oni to ipak učinili. Podignuta je optužnica protiv osmero ljudi, uključujući i dva policajca. Jedan je sudjelovao u napadu na djevojke, a drugi je odbio službeno napraviti prijavu slučaja nakon što su se rođaci obratili policiji.

Branio sestru (12) od silovatelja: 8-godišnjak ubijen ciglom

Zločin se dogodio u srijedu ujutro kada su djevojke otišle u polje obaviti nuždu, jer kao i mnogi Indijci, nemaju sanitarni čvor u kući.

Djevojke su pripadale najnižoj indijskoj kasti, parijama ili nedodirljivima. Oni su često žrtve napada, a policija njihove slučajeve istražuje sporije nego druge, naročito u ruralnim dijelovima zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene