Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet dana bili odsječeni od svijeta

Novinari zatočeni u luksuznom hotelu u Tripoliju nakon 5 dana pušteni na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa stranih novinara pet je dana bila zatočena u luksuznom hotelu Rixos u Tripoliju. Svi novinari su dobro i nisu ozlijeđeni.

Dok su se iz unutrašnjosti hotela mogli čuti rafali iz automatskog oružja, granate i projektili ispaljeni iz ručnih bacača, novinarima nitko nije govorio gdje se borbe odvijaju i jesu li im životi ugroženi ostankom u tom hotelu, piše Daily mail. Pod budnim okom i s oružjem u ruci držali su ih Gadafijevi lojalisti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ulične borbe Libijski pobunjenici ušli u Bani Valid Slika nije dostupna Ako uđu zemlju Niger kaže da će glede Gadafija poštivati obveze prema sudu

Njih 35-ero nije imalo osjećaj kao da su gosti hotela u kojem noćenje košta preko 4.000 kuna, već da se nalaze u zatvoru s tolikom cijenom noćenja.

Iz hotela im Gadafijevi lojalisti naoružani automatskim puškama AK-47 nisu dali otići. 'Voljeli bismo da sve ovo završi predajom, a ne u borbi. Nadamo se da bi oni mogli jednostavno odložiti oružje kad ovdje stignu pobunjenici i da će postići nekakav dogovor s njima', rekao je prije puštanja na slobodu Tadek Markowski, producent televizijske kuće Fox.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene