Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronevjerio 12 milijuna dolara

Novac klijenata potrošio na prostitutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bankar s Novog Zelanda kažnjen je zatvorom zbog pronevjere čak 12 milijuna dolara, od kojih je 2,5 milijuna potrošio na escort djevojke.

Stephen Gerard Versalko potrošio je navedeni novac od svojih klijenata, tijekom perioda od devet godina. Jedna od njegovih klijentica posumnjala je u njega, nakon izbijanja skandala s Bernijem Madoffom, a čim je zatražila provjeru u Versalkovoj banci, prijevara je otkrivena, a on je dobio otkaz, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prava 'noć vještica' 'Hong-Kong psiho': Ubio dvije prostitutke jer ga je zaručnica varala? Slika nije dostupna Strava u stanu VIDEO Na ovom balkonu je sakrio njeno tijelo u kovčegu

'Klijente je prevario govoreći im kako on može njihova sredstva uložiti u štednju, nudeći im visoke kamatne stope, ali ulaganja koja je on nudio, nikad nisu niti postojala', rekao je u svojoj završnoj riječi u sudnici tužitelj Patrick McCann. Dodao je kako je Versalkova krađa bila do te mjere velika, da je njegovo otkrivanje bilo neizbježna stvar.

Versalko je vrebao samo starije klijentice, koje nemaju prebivalište na Novom Zelandu. Sudac mu je odredio zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene