Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji

Sutkinja je Sulejmanoviću poslala rješenje o odbijanju mjera zabrane: Istog dana ubio je troje ljudi

Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović
Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot
Prema novim saznanjima, sutkinja Općinskog suda u Gradačcu L. N. poslala je rješenje o odbijanju mjera zabrane ubojici Nerminu Sulejmanoviću.

Ubojica Nermin Sulejmanović je podigao rješenje u pošti i istog dana ubio svoju partnericu Nizamu Hećimović i još dvoje ljudi.

Sutkinja Općinskog suda u Gradačcu L.N. je poslala rješenje o odbijanju mjera zabrane Sulejmanoviću. Na to nije bila po zakonu dužna jer nije izrekla mjere zabrane, piše Dnevni Avaz. 

Iz Suda su tvrdili da im policija nije dostavila dokaze temeljem kojih bi sutkinja mogla izreći mjere zabrane, dok iz MUP-a tvrde da su ih na osnovu izjave izricali u drugim slučajevima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbraja se šteta Snažno nevrijeme na istoku Hrvatske: Grom udario u farme, buknuli požari

Nizama je ubijena nekoliko dana nakon što je nevjenčanog supruga prijavila za nasilje.

Iz dana u dan pojavljuju se novi detalji slučaja. Tako je u petak objavljeno kako je trostruki ubojica imao zakazano vjenčanje s trećom ženom, te da je kupio kuću u Brčkom. 

Čitava regija ostala je šokirana groznim činom Nermina Sulejmanovića koji je ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Svoj brutalni čin prenosio je na Instagramu, a nakon toga ubio je još dvoje ljudi i ranio troje. Nakon stravičnog zločina presudio je i sam sebi pred policajcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene