Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Verbalni sukob

Nova snimka Madeleine Albright: 'Odvratni Srbi! Izlazite van!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osvanula je nova internetska snimka verbalnog sukoba Madeleine Albright s prosrpski nastrojenim Česima.

Na internetu je objavljena nova snimka iz Praga na kojoj se bivša državna tajnica SAD-a Madeleine Albright verbalno sukobljava s prosrpski nastrojenim Česima.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati

Dok su joj oni izvikivali 'krvava baba' Albright im je odgovarala da izađu van, dok naposlijetku nije rekla 'Odvratni Srbi! Izlazite van!'.

>> Madeline Albright rastjerala prosrpske prosvjednike u Pragu!

Podsjetimo, Albright je u Pragu potpisivala primjerke svoje knjige "Praška zima", kada su je došli provocirati članovi udruge "Prijatelji Srba na Kosovu". Na potpisivanje su joj dali plakate s natpisom "oteto Kosovo", fotografije NATO-ova bombardiranja Srbije, zločina nad kosovskim Srbima, poljupca Madeleine Albright s kosovskim premijerom Thacijem te je verbalno provocirali. Na novoj snimci vidi se i žestok odgovor Madeleine Albright.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene