Berlinska policija u utorak poslijepodne zaustavila je autobus za koji je procijenjeno da je nesiguran za vožnju. Ostali su šokirani onime što su vidjeli.

Galerija


Policajci su autobus zaustavili nedaleko od glavnog autobusnog kolodvora u Berlinu. Izvana su bile vidljive velike površine prekrivene hrđom, a na autobusu su bila brojna udubljenja i tragovi prometnih nesreća, pišu lokalni mediji.

Vezani članci Prosvjedi u Kolumbiji - 1 Razgovarali smo s Kolumbijcem koji nam je opisao žestoke prosvjede zbog porezne reforme u jeku pandemije: ''Mogli bismo bankrotirati'' Policija u Sloveniji spriječila pokolj - 1 Slovenac koji je putem dark weba naručivao oružje za masakr imao je popis s imenima žrtava

Tijekom inspekcije utvrđeno je da autobus ima prijeđenih više od 1,3 milijuna kilometara zabilježenih na brzinometru te da je na brojnim mjestima zakrpan građevinskom pjenom.

"Ovaj hrpa hrđe prešla je 1,3 milijuna kilometara. Iz prometa je maknut u blizini autobusnog kolodvora. Zašto? Zahrđala karoserija, slomljeni amortizer, neispravne kočnice i upravljač, a neke rupe pokrpane su građevinskom pjenom", napisali su na Twitteru uz fotografije autobusa.

Prema riječima glasnogovornika policije, autobus je s centralnog autobusnog kolodvora krenuo prema Srbiji, piše Der Tagesspiegel. Autobus je zaustavljen u Ulici Messedamm. Putnici nisu nastavili putovanje.