Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dokumentiranje noćne more'

Nikad viđene fotografije reakcija Busha na terorističke napade 11.rujna 2001.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su fotografije bivšeg američkog predsjednika Georga W. Busha koje su dugo bile skrivane od javnosti. Fotografije su snimljene 11. rujna 2001. za vrijeme velikih terorističkih napada na SAD.

Fotografije reakcija bivšeg američkog predsjednika Georga W. Busha za vrijeme niza terorističkih napada 11.rujna 2001. objavljene su u skladu sa zakonom SAD-a o pravu na informacije. Slike pokazuju Busha od kad je saznao vijest u osnovnoj školi na Floridi, preko zračne baze Barksdale u saveznoj državi Lousiani do Bijele kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovo morate vidjeti FOTO "Jadranka, volim te": Bivša premijerka dobiva fotografije od misterioznog muškarca George W. Bush malo se zabunio Bush nazvao invaziju na Irak "neopravdanom" pa se ispravio: "Mislio sam na Ukrajinu"

Fotografije je snimio bivši fotograf Bijele kuće Eric Draper koji se prisjetio tog dana, kazavši da je tada 'dokumentirao noćnu moru'.

'Koristio sam foto aparat kako bih prikrio suze. Bush je također kao i svi mi prolazio kroz niz emocija', rekao je Draper za Tv kuću KOB.

Podsjetimo, 11.rujna 2001. teroristi su oteli nekoliko aviona te se njima zaletjeli u New York Trade Centre i Pentagon u Washingtonu. Tijekom napada je poginulo 2.996 osoba, a ozlijeđeno je više od 6.000.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene