Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševila sve

PRESLATKA JE, A TEK PAMETNA Samo joj je 6 godina i već je stručnjakinja za Predsjednike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnja Macey Hensley svojim britkim pitanjima i komentarima zadivila je direktora 'Muzeja i knjižnice George W. Busha', pa i samog bivšeg predsjednika SAD-a Georgea W. Busha.

Iako ima samo šest godina, Macey Hensley veoma je dobro upoznata s informacijama o američkim predsjednicima. Stoga je i s razlogom zovu 'ekspert za predsjednike' u američkom showu 'The Ellen', čiji je posebni gost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izlazak na izbore Bivši predsjednik glasovao je, ali glas nije dao ni Trumpu ni Clinton Slika nije dostupna Predsjednika preplavile sirove emocije GODIŠNJICA 11. RUJNA Bilješke otkrivaju dramu u Bushovom zrakoplovu

Producenti showa nedavno su organizirali Maceyin posjet Bushevoj knjižnici u Dallasu, a tijekom razgovora s direktorom knjižnice postavljala je toliko britka pitanja da je direktor ostao prilično iznenađen. Na kraju posjeta, vrijeme za djevojčicu su izdvojili i sam George W. Bush sa suprugom Laurom.

U razgovoru im je Macey ispričala zanimljivu činjenicu. Laura je, kazala je Macey, prva Prva dama SAD-a koja nije osramotila svoju državu niti svog supruga. Bush joj je odgovorio kako je i sam to kazao tijekom jednog govora, a ubrzo je shvatio kako u publici sjedi njegova majka. Ne bi svaki šestogodišnjak shvatio ovu šalu, ali Macey jest iako joj sudeći prema reakciji nije bila posebno smiješna.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene