Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča jedne obitelji

Sin joj 'zapeo' na Costa Concordiji, kći na Costa Allegri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska obitelj Thomas zauvijek će pamtiti probleme s talijanskim kruzerima Costa Concordijom i Costa Allegrom.

Šest tjedana nakon što joj je sin preživio brodolom talijanskog kruzera Costa Concordije Britanka Jayne Thomas nestrpljivo iščekuje da joj se vrati kći koja je zapela na kruzeru Costa Allegri. 'Bila je to noćna mora koju nismo trebali ponovno doživjeti', rekla je Jayne za Sky News.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Ilustracija U Austriji Nesreća na Dunavu: Kruzer pun putnika udario u betonski zid, ima ozlijeđenih

Njezina kćer na kruzeru Costa Allegra, koji je izgubio pogon nakon požara usred Indijskog oceana, radi kao plesačica. 'Bilo je vrlo uznemirujuće da oni samo plutaju oceanom. Odmah sam pomislila kako su laka meta piratima', dodala je.

>> Sestrinski brod Costa Concordije skrenuo s kursa nakon požara

>> 'Kapetan i ja završili bi u krevetu da nije došlo do nesreće'

Kruzer Costa Allegra na kojemu je 1.000 putnika trenutno se tegli na glavni otok Sejšela, Mahe. Ta je vijest umirila Jayne, kao i njezinog sina Jamesa koji je, također kao plesač, doživio brodolom na sestrinskom brodu Costa Concordiji.

19-godišnjem Jamesu nedavno su ponudili novi ugovor iz druge kompanije. 'Bio sam uzbuđen zbog toga i onda sam na YouTubeu vidio sliku mora i pomislio 'nema šanse'', rekao je James koji se veseli povratku sestre s kruzera koji bi trebao stići do otoka u četvrtak ujutro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene