Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Nestalo struje, sjeveroistok Brazila ostao u mraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veći dio sjeveroistoka Brazila ostao je u srijedu poslijepodne bez električne energije. Nije jasno što je dovelo do nestanka.

Više gradova na sjeveroistoku Brazila pogođeno je nestankom struje u srijedu, objavili su brazilski mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija pilot-projekt Velik dio Zagreba bez struje: Provjerite kad bi vas mogli isključiti i na koliko dugo Ilustracija Policija na ulicama Cijela županija ostala bez struje: Službe rade na otklanjanju kvara

Predstavnik Chesfa, najvećeg brazilskog isporučitelja struje, izjavio je kako još uvijek nisu poznati razmjeri nestanka struje koji se dogodio u 15 sati po lokalnom vremenu (20 sati po hrvatskom vremenu).

>> EVO koliko energije troši iPhone...

Fernanda Santos, glasnogovornica Celpe, distributera u brazilskoj saveznoj državi Pernambuco, rekla je kako je nestanak pogodio cijelu tu saveznu državu kao i većinu brazilskog sjeveroistoka. Prema njezinim riječima, struje je nestalo i u Salvadoru u državi Bahia kao i u Joaou Pessoi u Paraibi.

Brazilski nacionalni operater ONS pokušava obnoviti opskrbu.

U Brazilu je u posljednjih deset godina više puta došlo do nestanka struje zbog zastarjele infrastrukture i niskih ulaganja u javne projekte. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene