Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac glavni osumnjičeni

Stravični zločin: Tijelo nestalog dvogodišnjaka pronađeno u ustima aligatora, majka izbodena u stanu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tijelo nestalog dvogodišnjeg dječaka pronađeno je u ustima aligatora ubrzo nakon što je njegova majka pronađena izbodena u stanu.

U četvrtak na Floridi je prijavljen nestanak dvogodišnjeg dječaka Taylena Mosleyja iz Saint Petersburga nakon što je njegova majka 20-godišnja majka Pashun Jeffery pronađena izbodena u svome stanu.

Taylen je u petak pronađen mrtav u aligatorovim ustima u parku Dell Holmes, 16 kilometara od doma njegove majke. Identitet dječaka potvrdila je policija nakon što je ubila životinju, a policija još uvijek istražuje što se točno dogodilo. 

"Nismo ga htjeli pronaći na ovaj način, žao nam je što je moralo ovako završiti", poručio je načelnik policije Anthony Holloway.

Taylenov otac, Thomas Mosley (21), optužen je za dvostruko ubojstvo, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ispalio dvije granate Raspisana potraga za osumnjičenog ratnog zločinca: Granatirao Karlovac i ubio dijete

Pročitajte i ovo Automobil Željka Hatlaka Uhićen je Teško ubojstvo u Varaždinu: Muškarac osmislio opaki plan, ubio i sakrio muškarca kako bi se dočepao njegove imovine

Članovi obitelji majku i sina su posljednji put vidjeli u srijedu oko 17:30 i zatražili su provjeru socijalnih službi nakon što nisu mogli stupiti u kontakt s majkom.

Susjedi su rekli da su u četvrtak oko 8:30 čuli galamu u blizini stana, ali policija nije pozvana. Uskoro nakon galame, Thomas se pojavio u kući svoje majke pun posjekotina, a kasnije je otišao i do bolnice iz koje su potvrdili da je bio pun posjekotina na rukama i šakama. Thomas je u bolnici zadržan od petka, a policija još nije razgovarala s njim.

Ilustracija Taylen Mosley i Pashun Jeffery (Foto: St. Petersburg Police Department)

U četvrtak ujutro, Pashunina majka pozvala je upravitelja stana i socijalnu službu da provjere što se događa jer je njihova kćer propustila svakodnevni poziv. Socijalni radnik prvo je naišao na zaključana vrata, a nakon što je uspio ući u stan pronašao je mrtvu Pashun.

Kako kažu svjedoci, obitelj se je tek nedavno uselila u stan, a maleni Taylen je samo 19 dana prije nego je nađen mrtav proslavio svoj drugi rođendan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene