Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planinsko područje Nepala

Vojska u potrazi za nestalim zrakoplovom u kojem su bile 23 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na planinskom području Nepala, nestao je mali avion u kojem su se nalazila 23 osobe.

Nestao je avion koji je poletio u srijedu ujutro iz nepalskog grada Pokhara te je trebao sletjeti u grad Jomsom. Putovanje je trebalo trajati 19 minuta, ali izgubljen je kontakt s kontrolom leta, osam minuta nakon uzlijetanja, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

 

U padu putničkog zrakoplova u središnjem Nepalu strahuje se da je poginulo svih 20 putnika i 3 člana posade, priopćila je policija u srijedu.

 

Zrakoplov Tara Air letio je iz Pokare u Džomson. Spasilačke ekipe pretražuju područje sela Kopra u pokrajini Miagdi nakon što su seljani prijavili da su čuli neobično glasnu buku, rekla je policija.

"Mobilizirani su helikopteri i sigurnosne snage koji su stigli na planinsko područje u kojem nema cesta", dodala je policija. Većina putnika u zrakoplovu su Nepalci

U svibnju 2012. srušio se zrakoplov na letu između Pokare i Džomsona pri čemu je poginulo 15 ljudi. U drugoj zrakoplovnoj nesreći u tom području u svibnju 2013. poginula je 21 osoba. Džomson se nalazi u planinskom području središnjeg Nepala.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene