Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Engleskoj

Sin "slučajno" ubio majku ubodom nožem ravno u srce: "Časni sude, nisam kriv"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nastavlja se suđenje 32-godišnjem muškarcu koji je slučajno ubio svoju 55-godišnju majku ispred puba u Liverpoolu tijekom okršaja s muškarcem kojem je dugovao 2000 funti.

Jamie Dempsey (32) se našao na optuženičkoj klupi nakon što je, u jednoj barskoj tučnjavi, ubio vlastitu majku. Nesretna Karen pokušala je razdvojiti sina i drugog muškarca s kojim se sukobio, ali ju je Jamie ubo nožem ravno u srce. 

Njegov odvjetnik tvrdi da poriče optužbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NESVAKIDAŠNJA OBRANA Davala drogu školarcima, a sad tvrdi da im se samo rugala: Umjesto marihuane, podmetala im je čaj i duhan

Kako piše Daily Mail, stradala 55-godišnja Karen i njezin sin krenuli su u izlazak u pub The Brambles u Kirkbyju gdje ih dočekao nepozvan gost.

Tamo su zatekli Briana Fynna kojem je osumnjičeni Jamie dugovao 2000 funti za drogu. Očekujući da bi se mogli sresti, naoružao se velikim nožem

Majka kolateralna žrtva

Kako su se Brian i Jamie sreli u pubu, Brian je na njega nekoliko puta bacio čašu. Dvoboj nastavili su na ispred puba gdje je Jamie izvadio nož. Tada je nekoliko puta ubo Briana, a stradali su njegova majka i još jedan muškarac koji su ih pokušali obuzdati. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IPAK ĆE ODGOVARATI? Podignuta optužnica zbog smrti dvomjesečne bebe: Ocu prijeti do 15 godina zatvora

Jamie je pobjegao s mjesta, otišao se presvući nakon čega je pozvao policiju i prijavio se da je u samoobrani ozlijedio muškarca komadićem stakla. 

U međuvremenu je hitna pomoć pokušala spasiti majku, ali nisu mogli ništa učiniti.

Jamie je saznao da mu je majka preminula od ozljeda tek nakon što ga je policija pritvorila.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene