Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dosta dobri uvjeti za rad"

Ništa od dogovora Puljka i predstavnika splitskog Spinuta, jesu li mogući prizori poput onih u Zagrebu?

Aktualno Galerija Split: Sukob zbog otpada na Spinutu - 5 Split: Sukob zbog otpada na Spinutu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 1 Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 2 Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 3 Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kontejneri u Splitu: Ilustracija - 4 Galerija 1/5 >>
Na sastanku gradonačelnika Splita Ivice Puljka s predstavnicima Spinuta nije postignut dogovor. Puljak tvrdi kako sindikati nagovaraju radnike na štrajk.

Nije postignut dogovor na sastanku predstavnika splitskog Spinuta s gradonačelnikom Ivicom Puljkom, rekao je predsjednik kotara Luka Kovač Levantin za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Ivošević i Puljak Objavio na Fejsu Puljak: Napadnut je dogradonačelnik Ivošević, slučaj prijavljen policiji

Grad tako ne odustaje od pretovarne stanice u njihovu kotaru, što je proteklih dana diglo popriličnu prašinu u Splitu.

O svemu je u Dnevniku Nove TV govorio i splitski gradonačelnik. Reporter Mario Jurič pitao ga je je li moguće u Splitu gledati prizore kakvi su bili u Zagrebu.

"Nažalost, čini se da sindikati nagovaraju radnike na to. Kao što rekoh, mislim da imaju dosta dobre uvjete za rad. Imaju jedan od najboljih kolektivnih ugovora u Hrvatskoj i prosječne plaće koje su više nego bilo kojem drugom komunalnom radniku u Hrvatskoj. Mi uvijek mislimo da su plaće svih nas male i da ih treba povećavati, a ono što mi možemo jest povećati plaće za 6 posto u ovom trenutku", zaključio je Puljak.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene