Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NASA: Napadač ubio jednog taoca i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac naoružan pištoljem, koji se u petak zabarikadirao na drugom katu uredske zgrade u NASA-inom Svemirskom centru Johnson u Houstonu ubio je jednog taoca i sebe, objavila je policija.

Vlasti su opisale napadača kao muškarca starog 50 do 60 godina, zaposlenog u tvrtki Jacobs Engineering, iz Pasadene u Kaliforniji, koja je obavljala ugovorne radove za NASA-u u Houstonu.

Pročitajte i ovo Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen Slika nije dostupna Ubila ga policija Portugal: U restoranu ubio taoca

Policijski časnik Dwayne Ready kazao je kako je zgrada evakuirana odmah nakon dojave o pucnjavi, te kako policija nije uspjela uspostaviti kontakt s napadačem.

Ready je rekao da su se na kraju višesatne blokade čula dva pucnja, ali nije znao reći je li netko ranjen u incidentu.

>> NASA evakuirana nakon upada naoružanog napadača

Pripadnici specijalne policijske SWAT okružili su zgradu br.44 u kojoj se napadač zabrikadirao na drugom katu i blokirali cijeli kompleks Svemirskog centra.

NASA je svoje namještenike izviještavala o situaciji e-mail porukama, a oni su se okupili pred TV ekranima prateći izvještavanje o incidentu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene