Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena dva pištolja

VIDEO Horor u Philadelphiji: Napadači pucali u masu, ubili troje ljudi. U tijeku je potjera

Tri osobe su ubijene, a najmanje 14 ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u subotu oko ponoći u Philadelphiji. Napadači su u bijegu.

U pucnjavi u središtu Philadelphije ubijene su tri osobe, a ranjeno ih je najmanje 14 u subotu oko ponoći. U blizini križanja Treće i Južne ulice je bilo "nekoliko aktivnih napadača", priopćila je policija, koja je triput zapucala u jednog od napadača, ali je uspio pobjeći.

Riječ je o dijelu grada popularnom za noćne izlaske. Na ulici su bile stotine ljudi, kao i svakog vikenda.

Sedam žrtava prevezeno je u Sveučilišnu bolnicu Thomas Jefferson, rekao je glasnogovornik bolnice. Četiri osobe su u stabilnom stanju, priopćila je bolnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama na autocesti Brojat će se ispaljeni metci u sukobu s torcidašima, Božinović odlučno: "Ne vidim problem da se objave snimke"

Pročitajte i ovo Pucnjava u Oklahomi Strava u Americi Muškarac upao u bolnicu s puškom i ubio tri osobe, kasnije i sebi presudio: "Nedužni prolaznici izgubili su život"

Druge žrtve su prevezene u dvije područne bolnice. Vlasti javljaju da nisu uhitili napadače, ali da su pronašli dva pištolja, a jedan od njih je imao produženi spremnik, piše ABC news.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene