Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

Dvije su osobe ubijena te ih je nekoliko ozlijeđeno u incidentu koji se dogodio u Nizozemskoj.


Dvije su osobe preminula, a nekoliko ih je ozlijeđeno, u dva napada nožem koja su se dogodila u Nizozemskom gradu Maastrichtu, gradu koji se nalazi u blizini granica s Njemačkom i Belgijom.

Vezani članci Policijske lisice, ilustracija Mladić u Splitu čašom gađao policajca koji je s inspektorima obilazio ugostiteljski objekt Policija, Njemačka Napad nožem u Njemačkoj: Pet osoba ozlijeđeno, jedna se bori za život

Napadi su se dogodili na lokacijama udaljenim nekoliko stotina metara, izvještava Reuters. Policija još uvijek utvrđuje jesu li međusobno povezani.

Policija još uvijek traga za osumnjičenikom

Jedna osoba je uhićena. Policija je u izjavi objavila da je "u blizini Botsaarsstraata oko devet navečer došlo do svađe i da je jedan muškarac uboden te je ubrzo preminuo. Osumnjičenik je pobjegao."

"Deset minuta nakon prvog incidenta došlo je do još jednog napada nožem. Jedna žena, čiji identitet je još uvijek nepoznat, je preminula", također je objavljeno u izjavi.

"U drugom incidentu ozlijeđeno je i dvoje ljudi koji su prevezeni u bolnicu. Nepoznato je u kakvom su stanju. Nedugo zatim, treća ozlijeđena osoba pronađena je u obližnjoj džamiji. Ona je također prevezena u bolnicu", objavila je policija.

"Nema razloga pretpostaviti da se radi o terorističkom činu", zaključila je policija.

BREAKING - NETHERLANDS: 1 killed, several injured in 2 different stabbing attacks in Maastricht. Unclear background or if the 2 attacks are related. pic.twitter.com/LXZIb5ZEGY

— Behind The News (@Behind__News) December 14, 2017