Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija još uvijek u potjeri

Dva napada nožem u Nizozemskoj: Dvije osobe preminule, a tri su ozlijeđene

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Dvije su osobe ubijena te ih je nekoliko ozlijeđeno u incidentu koji se dogodio u Nizozemskoj.

Dvije su osobe preminula, a nekoliko ih je ozlijeđeno, u dva napada nožem koja su se dogodila u Nizozemskom gradu Maastrichtu, gradu koji se nalazi u blizini granica s Njemačkom i Belgijom.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Napadi su se dogodili na lokacijama udaljenim nekoliko stotina metara, izvještava Reuters. Policija još uvijek utvrđuje jesu li međusobno povezani.

Policija još uvijek traga za osumnjičenikom

Jedna osoba je uhićena. Policija je u izjavi objavila da je "u blizini Botsaarsstraata oko devet navečer došlo do svađe i da je jedan muškarac uboden te je ubrzo preminuo. Osumnjičenik je pobjegao."

"Deset minuta nakon prvog incidenta došlo je do još jednog napada nožem. Jedna žena, čiji identitet je još uvijek nepoznat, je preminula", također je objavljeno u izjavi.

"U drugom incidentu ozlijeđeno je i dvoje ljudi koji su prevezeni u bolnicu. Nepoznato je u kakvom su stanju. Nedugo zatim, treća ozlijeđena osoba pronađena je u obližnjoj džamiji. Ona je također prevezena u bolnicu", objavila je policija.

"Nema razloga pretpostaviti da se radi o terorističkom činu", zaključila je policija.

BREAKING - NETHERLANDS: 1 killed, several injured in 2 different stabbing attacks in Maastricht. Unclear background or if the 2 attacks are related. pic.twitter.com/LXZIb5ZEGY

— Behind The News (@Behind__News) December 14, 2017

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene