Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LAKŠE OZLIJEĐENI

U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trgovačkom centru u Engleskoj danas se dogodio napad u kojemu su ozljeđena dva policajca, a sve su gledala i djeca koja su bila u prolazu.

U napadu u trgovačkom centru u West Bromwichu u Engleskoj ozlijeđena su dva policajca. Naime, policajci su bili u patroli oko 11:30 sati kada su pristupili dvojici sumnjivih muškaraca.

Jedan svjedok ispričao je da su policajci napadnuti nožem nakon što su pristupili jednom od muškaraca. ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama'', rekao je očevidac.

Napad se dogodio pred očima djece, a svi okupljeni bili su vidno šokirani, piše The Sun.

''Žao mi je što se sve dogodilo pred očima djece koji su bili uplašeni, to je bilo gadno za njih za vidjeti'', rekao je jedan prolaznik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravobraniteljica upozorava Važnost parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom: "Ona nisu povlastica, već pretpostavka ravnopravnog sudjelovanja u društvu"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Bez obveznog cijepljenja Plenković o crnim najavama epidemiologa iz susjedstva: ''Nitko ne želi uvoziti svoje zaražene građane. Nije slučajno određen taj datum"

Dvojica muškaraca i žena su uhićeni zbog pokušaja ubojstva.

''Jedan je policajac gadno krvario'', rekao je svjedok.

Nekoliko ozbiljnih posjekotina po vratu zadobio je jedan od policajaca, a obojica su primila medicinsku pomoć. Srećom, ustanovljeno je da ozljede nisu opasne po život.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene