Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno pušenje

Nakon eksplozije e-cigarete pronašli mrtvog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je eksplodirala e-cigareta, u spavaćoj sobi u kojoj se punila izbio je manji požar.

Muškarac je pronađen mrtvav nakon požara za kojeg se vjeruje da ga je uzrokovala eksplozija e-cigarete koja se punila, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Požar u Rotterdamu Drama u Rotterdamu Auto eksplodirao pa buknuo požar u zgradi. Tri su osobe nestale: "Bilo je zaglušujuće, svi su vrištali"

Tijelo 62-godišnjaka pronađeno je kada je policija iz Merseysidea pozvala vatrogasce na njegovo imanje zbog manjeg požara u spavaćoj sobi. Uzrok smrti još nije poznat.

Proizvođač cigareta udovici mora isplatiti 23,6 MILIJUNA DOLARA

Gasnogovornica policije rekla je da je tijelo pronađeno u dnevnom boravku. Iako uzrok smrti nije potvrđen, objasnila je da je istra utvrdila kako je u sobi eksplodirala e-cigarereta, uzrokovala požar i zapalila cijev koncentratora kisika koji je moguće koristila žrtva.

Dok istraga traje, policija je priliku iskoristila da upozori na važnost sigurnosti pri korištenju e-cigareta. Samo u Merseysideu bile su uzročnik devet požara od siječnja 2013. godine. Policija zato poziva korisnike da koriste originalne punjače i da opremu kupuju od provjerenog izvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene