Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 9 godina

'Živim na selu i nema što nisam radio s tim škarama u trbuhu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostarac Alen Papac odlučio je tužiti Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru zbog toga što su mu nakon devet godina u trbuhu pronađene kirurške škare.

Nakon rutinske operacije 2003. Papcu je sanirano puknuće čira na želucu, a prigodom operativnog zahvata netko iz medicinskog tima zaboravio mu je iz utrobe izvaditi škare. Od tada je osjećao stalnu bol u trbuhu, a tek nedavnim pregledom je utvrđeno o čemu se radi.

Pročitajte i ovo Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo" Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

"Danas sam sretan što sam zdrav, a vidjet ćemo što će biti na sudu. Devet godina sam se mučio s tim problemom. Zamislite, živim na selu i nema što nisam radio s tim škarama u trbuhu i nije mi bilo jasno odakle stalna bol", rekao je Papac za Dnevni list.

Sisak: Liječnici mu u trbuhu ostavili škare dugačke 25 cm!

Njega je operirao dr. Benjamir Markin, Ganac koji je u Mostaru poznat kao dr. Ben, no oštećeni Papac njega ne krivi za propust.

"Ben je svoj dio posla odradio dobro, ali nakon njega je netko od njegovih asistenata, kojeg je on zadužio da me ‘završi’, učinio pogrešku. Očito, taj dio posla nije urađen kako treba", izjavio je Papac koji se danas, nakon toliko godina, konačno osjeća dobro.

Oporavak je trajao nekoliko mjeseci, u međuvremenu se Papac odlučio na tužbu, ali proces pred sudom u Mostaru još nije započeo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene