Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LUKSUZNO PUTOVANJE ZA 2.000 KN

'Neograničene količine Dom Perignona, kavijar i kupka na visini od 10.000m'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako želite putovati sa stilom, ima li boljeg načina od letenja prvom klasom zrakoplovom Emirates airlinea.

Bloger koji piše o putovanjima Sam Huang dokazao je da se upravo u takvom luksuzu može obići svijet i to ne za više od 300 dolara, piše Business Insider. Besplatne milje koje je skupljao u Alaska Airlinesu unovčio je za putovanje oko svijeta vrijedno 60 tisuća dolara.  Na svom je blogu TopMiles opisao kako je izgledalo to putovanje.

'Neograničene količine Dom Perignona, kavijar i kupka na visini od 10 tisuća metara - nije ni čudo da je apartman u prvoj klasi Emirates Ailinesa najbolji na svijetu', kaže Huang.

Njegovo je putovanje uključivalo sedam gradova - New York, Milano,Dubai, Sydney, Auckland, Melbourne i Singapore. Trik je u tome, pojašnjava Huang, da je svoj put oko svijeta uspio rezervirati kao jedan let s prekidima. I tako je za samo 300 dolara, odnosno 2000 kuna, koliko je platio booking, pošao na putovanje života.

Pročitajte i ovo PR EMIRATES AIRLINES Emirates Skywards ima posebnu ponudu za brže dostizanje nove razine članstva PR EMIRATES AIRLINES Emirates SkyCargo spreman za Valentinovo

ISTINA O PUTOVANJIMA 'Izribali smo najmanje 135 WC-a, razbacali 250 kg kravljeg izmeta...'

'Kada su na šalteru uzeli moju kartu pomislio sam - o, ne, ovo mi neće proći. No, onda se nasmiješio, i predao mi kartu, moju zlatnu kartu za putovanje života', napisao je Huang.
O svom putovanju objavio je i video.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene