Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljeni novi prosvjedi

Na meti Anonymousa i stranka premijera Janše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakerska skupina Anonymous u nedjelju je 'napala' više internetskih stranica pojedinih ustanova u Sloveniji, ponavljajući poziv slovenskoj vladi da zamrzne ratifikaciju sporazuma o zaštiti intelektualnog vlasništva na internetu (ACTA) koji je Slovenija već potpisala.

Tijekom popodneva bile su privremeno blokirane web-stranice općine Ljutomer, banke Probanka, nacionalne organizacije za zaštitu prava potrošača, zatim internetske stranice slovenske autorske agencije i neke druge.

Navečer je napadnuta i srušena web-stranica Slovenske demokratske stranke (SDS) čiji je predsjednik novi premijer Janez Janša.

Simpatizeri Anonymousa u Sloveniji najavili su nove prosvjede protiv ACTA-e za petak u Ljubljani, a istog dana o pitanju tog sporazuma na inicijativu oporbene stranke Pozitivna Slovenija trebao bi raspravljati i slovenski parlament. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene