Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozljeđenih

Na Krimu vlak iskočio iz tračnica: "To je rezultat miješanja nepoznatih osoba"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Željeznički promet obustavljen je između Simferopolja, glavnog grada Krimskog poluotoka, i grada Sevastopolja, nakon što je teretni vlak koji je prevozio žito iskočio iz tračnica, rekao je u četvrtak regionalni čelnik kojega je na taj položaj postavila Rusija.

Taj incident "rezultat je miješanja nepoznatih osoba", navodi se u priopćenju Krimskih željeznica.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Sve je priznao Kakva izdaja, kako je šef Wagnera zabio Putinu nož u leđa: Mjesecima u kontaktu s Ukrajincima, pogledajte što im je nudio

U objavi na Telegramu Sergej Aksjonov je napisao kako su vagoni natovareni žitom iskočili iz tračnica te da nitko nije ozlijeđen. Ranije je Telegramov kanal Baza, koji ima veze s ruskim sigurnosnim službama, izvijestio o eksploziji na željezničkoj pruzi u regiji koju je Rusija anektirala 2014. godine.

 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Neovlašteno miješanje" VIDEO Ruski teretni vlak iskočio iz tračnica, iz državne tvrtke objavili što se dogodilo

Rusija je u srijedu obnovila crnomorski ugovor o žitu, sporazum uz posredovanje Turske koji olakšava izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Rusije i Ukrajine Crnim morem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene